KLEUREN.2png

De Annakapel
Laat het gebeuren!

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw feest, netwerkborrel, afscheid, vergadering of receptie? In de Annakapel kan het allemaal! Met haar bijzondere en sfeervolle uitstraling tilt de Annakapel elke gebeurtenis naar een hoger niveau: ze is sober en plechtig bij serieuze gelegenheden of juist uitbundig feestelijk voor jouw bruiloft of jubileumfeest. En wat je er ook wil laten gebeuren, jij hebt altijd volledig de regie in handen.

De Annakapel huren

De Annakapel is een prachtige locatie voor elke gelegenheid. Met een grondoppervlak van 150m2 en een aangrenzende foyer heeft ze voldoende plaats voor drukbezochte events of juist lekker veel beweegruimte voor een intensieve sparringsessie. De kapel wordt kaal verhuurd en dat geeft je de vrijheid om alles naar eigen inzicht in te richten en aan te kleden. Ook catering of horeca, geluidsinstallaties en lichttechniek mag je helemaal zelf bepalen en vastleggen. Heb je behoefte aan advies op dit vlak of wil je de organisatie juist volledig uit handen geven? Alles is bespreekbaar en te regelen!

De Annakapel zakelijk

Met haar statige looks is de Annakapel een droomlocatie voor elk zakelijk evenement. Ze biedt genoeg ruimte aan een feestelijke receptie voor medewerkers en zakenrelaties of een netwerkevent voor bedrijven uit dezelfde branche. Maar de Annakapel is ook het ideale decor voor kleinschaligere momenten zoals vergaderingen, brainstormsessies of seminars. Omdat de kapel leeg wordt verhuurd kan deze geheel naar wens worden ingericht, geheel in stijl van jullie bedrijf bijvoorbeeld. En werkt jouw onderneming altijd samen met een vaste cateraar? Geen probleem, deze is ook in de Annakapel van harte welkom. Uiteraard is het ook mogelijk om dit alles te laten verzorgen.

De Annakapel particulier

Trouwen, feesten, dansen of een complete modeshow: de Annakapel is de mooiste en ruimste locatie voor jouw wilde ideeën. Omdat de kapel geheel leeg wordt verhuurd kun je deze helemaal naar jouw of jullie smaak inrichten en decoreren. Ook voor serieuzere aangelegenheden, zoals een afscheid of herdenkingsbijeenkomst, vormt de Annakapel een gepast decor. Bovendien heb je de mogelijkheid om alles zelf in de hand te houden, van stoelkeuze tot de leverancier van de drankjes. Zo bepaal je zelf wat jouw gelegenheid mag kosten. Niet zo’n ster in organiseren of weet je niet waar je moet beginnen? We helpen en regelen graag mee.

Specificaties Annakapel

Grondoppervlak kapel: 150m2
Grondoppervlak foyer: 25m2

Aanwezig: toiletten, basisgeluidsinstallatie met microfoons, vleugelpiano

Niet aanwezig: meubilair, keuken, koeling, horecafaciliteiten

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

AGENDA komende openbare evenementen

KLEUREN.2png

onze samenwerkingspartner om evt. volledige organisatie van uw event uit handen te nemen.